Teràpies - Can Cabruja
15922
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15922,bridge-core-1.0.7,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Teràpies

Regala’t una completa experiència rural holística, relaxant, regeneradora i rejovenidora afegint una o més sessions terapèutiques a la teva estada a Can Cabruja.

 

Reserva la teva teràpia, massatge o sessió amb els nostres terapeutes i professors, que adaptaran la sessió segons les teves necessitats.

Massatge tailandes costa Brava

Massatge Tailandès

El massatge tailandès és un massatge profund per obrir el cos, alliberar bloquejos emocionals i activar el lliure fluxe d’energia o força vital, permetent per tant que el procés de sanació transcendeixi el cos físic.

 

Reequilibra’t, estira’t i sent-te espectacularment bé!

 

El Massatge Tailandés és una feliç combinació de punts d’acupressió, treball amb mans i dits, peus, genolls i colzes, sobre les línies energètiques del cos, moviments rítmics, estiraments suaus, treball amb la respiració i tots els beneficis del ioga. Cada sessió es realitza en un matalasset al terra, i amb roba còmoda.

 

A part d’estirar i tonificar la musculatura, el Massatge Tailandès millora la circulació, relaxa tensions musculars i articulars, allibera i redueix dolors i molèsties, accelera el metabolisme i potencia el sistema immunitari. Desapareixen obstruccions a nivell físic i energètic, permetent que la força vital (prana) circuli lliurement per tot el cos.

 

Regala’t un massatge holístic i sanador i gaudeix d’una profunda sensació de calma i benestar.

Terapeuta: Sònia Isart

Massatge a l’aigua | Aguahara

L’aigua, bàsicament el mar, ha estat sempre un element sanador, netejador d’emocions i bloquejos. Aguahara és una experiència sanadora a través de l’aigua on la terapeuta és el suport pel teu cos en flotació, i la seva tasca és crear l’atmosfera adequada per tal que quan et mogui de diferents maneres, tant en superfície com sota l’aigua, la fricció amb l’aigua i la resistència que es genera, et donguin el millor massatge o experiència sanadora que mai hagis experimentat. És realment al·lucinant!

 

Terapeuta: Sònia Isart

Massatge a l'aigua o aguahara girona
Teràpia Craneosacral girona

Teràpia Biodinàmica Craneosacral

La teràpia Biodinámica Craneosacral es basa en el principi de l’existencia d’una sèrie de moviments rítmics que emergeixen dels teixits i fluïds del nucli del cos que composen el sistema craneosacral (des de l’encèfal fins el sacre) i que es transmeten també a tots els òrgans, cèl·lules i texits corporals. La potència i qualitat amb la que emergeix i es transmet aquest impuls a tot el cos determina el seu estat de salut i vitalitat.

 

Una sessió de Biodinàmica Craneosacral es desenvolupa amb la persona completament vestida estirada en una camilla. El terapeuta de Biodinàmica Craneosacral ha desenvolupat la capacitat per establir-se en un estat de presència amb una ment quieta i la seva pròpia Respiració Primària i es va creant un camp relacional terapèutic segur on esdevé el fluxe energètic desplegant-se el potencial de curació del pacient. En la mesura que el procés terapèutic es va desplegant la persona accedeix a profunds estats de descans, relaxació i harmonia, augmentant la seva capacitat de resiliència i tot el seu sistema es reconnecta amb més recursos propis.

 

Una part integral d’aquest treball és la presa de consciència del procés vital, la qual facilita el terapeuta a través d’un diàleg verbal orientat a la salut i els recursos.

 

Terapeuta: Natàlia Tenedor

Mindfulness | Meditació Zen

Se’ns ofereix aquí senzillament la possibilitat d’estar presents, d’asseure’ns bé, tant interna com externament. Observar sense judici. Seure d’una manera justa, ancorada en el Hara. Entrenar-nos en l’observació de les vivències i successos que van sorgint interior i exteriorment, en l’auto indagació i alliberament interior.

 

La Meditació Zen (Zazen) no és exclusiu d’uns pocs, ni està delimitat a monestirs. Pertany a tot ésser humà que desitgi obrir-se a tot el seu potencial i alliberament interior. Una pràctica de buidar completament. Alliberar-se del que sobra. Una invitació a desfer-se de qualsevol concepte o imatge preestablertes. Només aquest buidar-se per complet pot convertir-se en el llindar de l’experiència de plenitud.

 

Una pràctica on se’ns permet avançar cap a un veritable equilibri i maduresa interior: Relaxació, Desenvolupament interior, Viure amb Audàcia, Comprensió de l’si mateix, Acollir i Comprendre les Llums & Ombres, Alliberament profunda, Alegria de Viure, Plenitud.

 

Facilitadora: Núria Martínez Brunet (Biosensar)

Mindfulness | Meditació Zen girona
casa rural ioga

Ioga | Vinyasa Flow | Hatha Ioga

Les sessions de ioga que oferim a Can Cabruja, s’adapten al nivell i necessitats del grup o persona.

 

Les sessions de Vinyasa Ioga o Vinyasa Flow, es caracteritzen per la seqüència fluïda i dinàmica (flow), moguda de forma elegant a través de la respiració Ujjayi i que es va repetint entre postures al llarg de tota la seqüència principal. El tàndem moviment-respiració és la clau del fluïr (flow). Les sessions de Vinyasa Flow són dinàmiques i vigoritzants, assolint un treball complet d’aliniació, consciència corporal, tonificació, respiració profunda i càrdio.

 

Les sessions de Hatha Yoga es basen en l’aliniació i la respiració, fent que el practicant es comprometi en la postura explorant-la durant una estona, més o menys de 5 respiracions.

 

Integrem la respiració en cada postura i activem tot el cos amb intenció i alhora relaxació, l’estat que el ioga anomena Sthira Sukha i que comprèn aquest aspecte de la pràctica de ioga que engloba i integra moltes formes.

 

Tot i que una classe de Hatha és més lenta en moviment que una pràctica de Vinyasa Flow, pot ser igual de desafiant i estimulant.

 

Sessions en català, anglès i espanyol.

 

Professors: Eva Roca | Sònia Isart | Laxmi Valls | Alby Glaister | Xavi Punsola

Qi Gong

El Qi Gong o Txi Kung és un art d’origen xinès amb l’objectiu de conèixer, utilitzar i optimitzar el sistema energètic del cos humà tal com ho entén la medicina tradicional xinesa (MTC). El mateix que fa l’acupuntura amb les agulles, ho fa el Qi Gong mitjançant el moviment, la respiració i les visualitzacions.

 

Segons el Qi Gong, estem sans quan disposem d’abundant energia vital –o Chi– circulant per on ha de circular sense estancar-se ni dispersar, quan estem equilibrats per dins i això s’aconsegueix amb els seus moviments, que cal realitzar-los en un estat meditatiu de gran consciència, calma i relaxació, qualitats que la pròpia pràctica facilita.

 

Els seus exercicis són fàcils de seguir i s’usen terapèuticament tant en la prevenció de malalties com en el seu tractament.

 

Professora: Carla Martín

agroturisme ioga
Banys de bosc cassà de la selva

Banys de bosc

A través del bany de bosc farem una immersió en el bosc gavarrenc guiats per un expert que ens ajudarà a ser conscients i a despertar els nostres sentits, impescindibles per percebre la vida, l’entorn i l’ara i aquí.

 

Es tracta d’una activitat mindfulness on el bosc és el genuï terapeuta.

 

Una experiència meditativa i mágica que ens retornarà a la vida, ens transformarà positivament, valorant la natura, els detalls i la veu del nostre cor.

 

A nivell fisiològic, el bany de bosc, és rejovenidor, alcalinitzant, anticancerigen i revitalitzant.

 

Facilita:

Gaudeix de teràpies a Can Cabruja

Si tens una reserva d’estada formalitzada a Can Cabruja, pots reservar la teva teràpia amb el següent formulari si tens dubtes, pregunta’ns a: terapies@cancabruja.cat

Aquest servei es facturarà a part. Un cop contractat el servei, us enviarem un enllaç per fer el pagament.

PREUS

Teràpies i classes ioga i txi kung privades: 90€ per sessió (iva i desplaçament inclós)Massatge Thailandès
Massatge a l’aigua
Teràpia Biodinàmica Craneosacral
Mindfulness
Yoga
Qi Gong
Banys de bosc


Contacta amb nosaltres si tens dubtes o necessites més informació.