Cuina - Can Cabruja
16312
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16312,bridge-core-1.0.7,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

A Can Cabruja t’oferim un servei d’ecoxef privat a través de la nostra cuina

La cuina de Can Cabruja és saludable, ecològica, local i amb una gran riquesa d’aromes, colors i textures perquè gaudeixis d’una bonica experiència gastronòmica, energètica i radiant.

Dirigida per l’ecoxef especialista en nutrició ecològica i
vitalista Eva Roca (restaurant Bionèctar).

Sostenible amb l’entorn

Estimem el nostre planeta, som respectuosos amb el medi ambient i, per això estem compromesos amb el nostre entorn. És per això que la cuina de Can Cabruja està basada en plantes.

 

Avui dia ja sabem que el major responsable de la contaminació i el canvi climàtic del planeta és la ramaderia, la indústria, el transport i l’agricultura massiva i que necessitem anar cap a un model d’alimentació conscient, basada en plantes, sense processar, i de proximitat per tal de revertir aquest desastre ecològic.

 

Els aliments de la nostra cuina arriben d’agricultors ecològics, locals, de km0. Això permet augmentar el valor nutricional i energètic del plat, alhora que preservem l’entorn.

 

Minimitzem el residu, evitant els envasos de plàstic: compem directament a l’agricultor i les llavors i grans provenen de botigues ecològiques a granel i productors que no utilitzen envasos de plàstic.

cuina saludable i respetuosa
cuina a can cabruja

Saludable per tu

La cuina de Can Cabruja t’ofereix 3 menús basats en plantes: el vegetarià, el macrobiòtic i el crudivegà (aquest és 100% lliure de gluten). Sempre elaborats amb ingredients 100% ecològics.

 

L’alimentació basada en plantes i ben equilibrada t’aportarà tots els nutrients i vitalitat que el teu cos necessita per mantenir-te sa, jove i amb energia.

 

L’esmorzar és molt energètic, amb opcions dolces i salades. El dinar i el sopar consta d’un menú de temporada equilibrat amb ingredients ecològics i de proximitat. També pots triar l’opció de menú detox o l’opció d’alimentació amb pràctica de dejuni sistemàtic o fisiològic.

 

Avisa’ns si tens alguna al·lèrgia o intolerància alimentària, per tal de poder-vos adaptar el menú.

Exemple de menú de temporada d’hivern

Esmorzar

Batut verd + muesli bowl amb granola, fruita de temporada i orxata d’ametlla.

Llesca de pa de fajol eco amb alvocat, rúcula i germinats

Dinar

Amanida d’hortalisses de temporada, brots i llavors amb amaniment de mostassa i marduix

Estofat de fesols amb carbassa, alls tendres i romaní

Pastís de pastanaga amb crema de llimona

Sopar

Crema de verdures de temporada

Quiche d’espinacs amb crema d’avellana i cúrcuma

Infusió d’herbes fresques relaxants

Reserva la cuina de Can Cabruja

Si tens una reserva d’estada formalitzada a Can Cabruja, pots reservar la cuina amb el següent formulari i si tens dubtes, pregunta’ns a: cuina@cancabruja.cat

Aquest servei es facturarà a part. Un cop contractat el servei, us enviarem un enllaç per fer el pagament.

PREUS

Servei Ecoxef Gourmet

Esmorzar: 21€ per persona
Dinar: 49€ per persona
Sopar: 49€ per persona
Pic nic eco: 29€ per persona

Desplaçament del xef: 75€.

Els preus inclouen els ingredients 100% ecològics, frescos i locals.

PREUS

Servei Ecoxef Retirs (mínim 12 persones)

Esmorzar: 12€ per persona (inclou infusions)
Dinar: 25€ per persona
Sopar: 25€ per persona

Desplaçament del xef: 55€/dia.

Els preus inclouen els ingredients 100% ecològics, frescos i locals.


vegetarianaveganacrudivegana

Servei de cuina / xef privat
Esmorzar DinarSoparPicnic Eco
Esmorzar DinarSoparPicnic Eco
Esmorzar DinarSoparPicnic Eco
Esmorzar DinarSoparPicnic Eco
Esmorzar DinarSoparPicnic Eco
Esmorzar DinarSoparPicnic Eco