Contacte - Can Cabruja
1452
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1452,bridge-core-1.0.7,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Contacta amb nosaltres

Mail: hola@cancabruja.cat

 

Can Cabruja, Santa Pellaia 17244 (Girona)

 

Coordenades: 

Latitud 41º 55’ 19’’ N

Longitud 2º 55’ 42’’ O

casa rural costa brava


Com arribar

Des de Girona:

 

Surt de Girona en direcció sud-est, cap a Quart i Cassà de la Selva, per la GIV 6641. Pren la sortida Cassà de la Selva. Ets a la carretera provincial C-250a.

 

Pren la carretera GI -664 que trobaràs a l’esquerra, cap a Sant Sadurní, Cruïlles, la Bisbal.

 

Al cap de 3 km veuràs un senyal petit al costat de la carretera que indica 3 km.

 

Després de 200 metres en un revolt, hi ha un camí sorrenc a la dreta. Segueix el camí, segueix recte.

 

Després de 900 metres, passaràs per Can Mascot, que queda a mà esquerre. Segueix la carretera i després de 400m hi ha Cal Xai a mà dreta. Segueix i veuràs algunes granges i alguns revolts i a l’esquerra, després de 500 m, veuràs Can Seguer.

 

Continua fins al final d’aquesta carretera (2 km.). En les bifurcacions, agafa sempre la carretera que va cap a l’esquerra (dues vegades) i veuràs Can Cabruja.

 

Has arribat a Can Cabruja.

Des de La Bisbal d’Empordà:

 

Surt de la Bisbal cap a Cruïlles, Cassà de la Selva, per la carretera GI-664.

 

Al cap de 16 km aproximadament, veuràs el cartell de Santa Pellaia. Segueix la carretera i a la part esquerra de la carretera veuràs un petit rètol que indica 5 km. Després de 350 metres, gires a l’esquerra per un cami sorrenc. Segueix aquesta carretera durant 950 metres i gira a l’esquerra a la cruïlla.

 

Després de 200 metres, passaràs per Can Mascot, que queda a la teva esquerra. Segueixes la carretera i després de 400m veuràs Cal Xai a la dreta. Segueix i passaràs algunes granges i alguns revolts i a l’esquerra, després de 500 m, veuràs Can Seguer.

 

Continua fins al final d’aquesta carretera (2 km.) En les bifurcacions sempre agafa la carretera que va cap a l’esquerra (dues vegades) i veuràs Can Cabruja.

 

Has arribat a Can Cabruja.